Wie ben ik

fair 8-5-15

 

Naam: Linda de Boer
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats: Drachten
Beroep: Verpleegkundige

 

 

In december 2014 ben ik in aanraking gekomen met de oliën. In eerste instantie dacht ik dit is niks voor mij, ik geloof nooit in dat soort dingen. Maar dan hoor je steeds meer verhalen en ga je je er toch in verdiepen en het uiteindelijk zelf proberen.

 

ADHD personen die geen Ritalin meer hoeven te gebruiken
klachten als hoofdpijn verdwijnen
slaapproblemen kun je ermee behandelen
niet meer ‘s nachts knarsetanden

         

Mijn eerste ervaring was met een roll-on voor allergie. ‘s Nachts word ik regelmatig wakker door mijn allergie. Ik neem daar dan medicatie voor in en na een half uur wachten hoop ik op iets van resultaat. Nu heb ik met de roll-on olie aangebracht in de nek en slaap vrij snel weer. Ik smeer het nu elke avond in mijn nek voordat ik ga slapen en ik word niet meer wakker door mijn klachten.