Raindrop Technique

De grote man achter Young Living, D. Gary Young, heeft een speciale massagetechniek ontwikkeld die het lichaam in balans brengt.

Als je zelf eens zo'n Raindrop Technique wilt ondergaan, of je wilt het zelf gaan geven, neem dan even contact met mij op.11021195_805717682798911_244637755861755847_n

De behandeling begint bij de voeten. Met Valor, een speciale olie samenstelling wordt het lichaam geholpen weer in energetische balans te komen. Hierbij merken de meeste klanten al de rustgevende en harmoniserende werking. De daaropvolgende Vitaflex techniek met verschillende oliën bereidt de rug op de Raindrop behandeling voor. Door het opbrengen van de oliën op de rug met vederlichte bewegingen en lichte massagetechnieken trekken de plantaardige werkstoffen in de rugspieren en helpen het lichaam de emotionele en energetische balans weer te vinden. De klant laat los en kan zich geheel onstpannen

De Young Living Raindrop Techniek kit bestaat uit een collectie van 9 op elkaar afgestemde etherische oliën en twee massage oliën.

Welke etherische oliën worden gebruikt bij de Raindrop Technique?

  • Valor (Samenstelling van Spruce, Rozenhout, Wierook, Blue Tansy, Lavendel) werkt op de fysieke, geestelijke, energetische en spirituele niveau’s. Zorgt voor een goede balans.
  • Oregano: heeft antibacteriele en ontstekingswerende eigenschappen.
  • Thijm: is zeer antibacterieel, voorkomt de groei van infectie veroorzakende micro organismen. Wordt makkelijk via de huid in het lichaam opgenomen.
  • Basilicum: kan de spieren ontspannen, is onstekingswerend en antibacterieel.
  • Cypres: bevordert de circulatie, vermindert spasmes en zwellingen en helpt weefsel te herstellen.
  • Wintergreen: is onstekingswerend en vermindert pijn door de hoge hoeveelheid methyl slicylate, goed voor botten, gewrichten en spieren.
  •  Marjorein: is antiseptisch en antibacterieel, ontspant zenuwen en spieren.
  • Pepermunt: verhoogt het effect van alle oliën. Bestrijdt pijn, stimuleert de circulatie en koelt ontstoken weefsel.
  • Aroma Siez (samenstelling van Basilicum, Cypres, Marjorein, Lavendel en  Pepermunt) is ontstekingswerend, ontspant spieren, bevordert de circulatie, vermindert hoofdpijn.
  • Massage olie: Ortho Ease Massage Oil en V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex.

De Raindrop kit is inclusief een instructie dvd. Deze kit kost via mij  excl verzendkosten € 131.10

 

gallery

 

Geef een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.