supplementen

Young living heeft ook een aantal supplementen in het assortiment

Hier beschrijf ik een aantal:

MegaCal:   Ben je vaak moe, heb je spierkrampen, onrustige benen, hoofdpijn of slaap je slecht? Of ben jeprikkelbaar en lusteloos? Dit kan wijzen op een magnesiumtekort

BLM: Heb je last van spierpijn, peesontsteking, artrose, hoofdpijn, maagzuur of allergieën? BLM is erg effectief bij pijnlijke, stramme gewichten en levert een bijdrage aan het versterken en herstellen van kraakbeen, banden en pezen. MSM (wat in deze capsules is verwerkt) heeft een positieve werking bij maagzuur en allergieën.

OmegaGize: Uit onderzoek blijkt dat Vitamine D een rol speelt bij het vertragen van botontkalking, het voorkomen vandiabetes en hoge bloeddruk. Het ondersteunt de hersenfunctie, het gezichtsvermogen en verlicht de pijn bij artrose. Ook als je 's winters zwaarmoedig bent of verminderde spierkracht en energie hebt, kan extra vitamine D helpen. Een goed supplement zoals OmegaGize kan de behoefte aanvullen. Dit is het enige visolie supplement waarbij je geen "vis oprispingen" krijgt.

Longevity: Vage klachten, zit je niet lekker in je vel, wordt je geopereerd of ben je vaak verkouden? Werk aan je weerstand en neem de Longevity softgels met de etherische oliën Orange, Clove, Fankincense en Thyme. Deze oliën staan bekend om hun regulerende eigenschappen bij DNA beschadiging, ontstekingen, en versterken het immuunsysteem. Het helpt vrije radicalen te neutraliseren en vermindert de dagelijkse schade van oxidatie in ons lichaam, Longevity is één van de sterkste anti-oxidant producten van Young Living.

Ningxia red en Ningxia Nitro: Activereert, versterkt en vult aan daar waar nodig.Ningxia red’s speciale combinatie van Gojibessen puree, essentiële oliën en andere Whole foods zorgt voor een snelle en effectieve absorptie van de voedingstoffen die het lichaam helpen activeren, versterken en aan te vullen daar waar nodig.Ningxia red is Young Living’s super supplement special  geformuleerd om  lichaam en geest te activeren, versterken en aan te vullen.Er is maar 60 ml Ningxia red nodig om het lichaam te voorzien van vitale antioxidanten en fyto voedingstoffen die het lichaam verschaft  van natuurlijke energie.Tegelijkertijd helpt dit voedzame supplement het immuunsysteem te ondersteunen en het lichaam te verjongen.

Geef een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.