Zyto scan

de ZYTO Compass

Een revolutie als het aankomt op hoe je beslist welke voedingsproducten je aankoopt

Er word een zogenaamde “bio-verkenning” gedaan

Tijdens dit proces meet de ZYTO Handscanner de galvanische huidreactie ( GSR) van je lichaam en analyseert de ZYTO Compass software de metingen op basis van een reeks bio- energetische markers.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. Ik heb de software gekoppeld aan de in Nederland verkrijgbare oliën en supplementen  van Young Living en deze komen dan ook in het rapport.

Het is dus net alsof het ZYTO Compass je lichaam de vragen stelt en de antwoorden erop registreert.

Tijdens een bio-verkenning wisselt het Compass informatie uit met het snelst veranderde veld in jelichaam: Het energie veld dat meer dan 400 miljoen informatie- impulsen per seconde te verwerken krijgt.

Deze bio-verkenning zal dan ook je energieveld beïnvloeden en wijzigen. Mede hierdoor en ook omdat ons lichaam een snel veranderend dynamisch systeem is, kunnen verschillende bio-verkenningen andere resultaten opleveren, wat betekend dat de eerste verkenning de meest accurate zal zijn.

De ZYTO  Compass meet de GRS van je lichaam op overeenstemming met 76 bio-energetische markers die betrekking hebben op diverse vitale lichaamsdelen en – functies.Daarna word de verkregen GRS vertaald in je unieke biologische voorkeuren voor specifieke voedingsproducten.

In je ZYTO Compass rapport ziet u een basiscirkel met punten voor de unieke reactie die u tijdens de verkenning op de fysieke stimulusmarkers vertoonde. Rode punten buiten de cirkel staan voor negatieve reacties, ze zijn “buiten bereik”.

De producten waarvoor uw lichaam een voorkeur heeft, worden bepaald wanneer rode binnen de cirkel komen en groen worden, d.w.z. wanneer de markers die buiten bereik waren binnen bereik komen. Met deze informatie kunt u dan vervolgens voedingssupplementen kiezen die u lang genoeg neemt zodat u er alle voordelen uithaalt.

De uitslag van de Zyto scan kan betrekking hebben op het fysieke, emotionele en/of spirituele vlak. Het kan daarom wel eens voorkomen dat je je niet herkent in de uitslag van de scan, of dat het niet overeenkomt met de klachten. Dit heeft vaak heeft te maken met het feit dat je eerst op emotioneel gebied iets zou moeten aanpakken

Het kan wel eens voorkomen dat er meerdere oliën uit de scan komen, ook oliën waar maar 1 of 2 markers van uit balans zijn. Het is echter ontzettend belangrijk om alle aanbevolen oliën te gebruiken omdat ze elkaar aanvullen en ondersteunen, je pakt zo de hele disbalans aan. De bovenste is de belangrijkste. De andere oliën spelen daarin allemaal een rol om deze behoefte aan te vullen.

Het is aan te bevelen om minstens een maand met de oliën uit de uitslag aan de slag te gaan (ik stuur je een uitgebreide beschrijving via de mail, uitleg van betreffende olie, en uitleg hoe en waar te gebruiken) en dan voor een vervolgscan terug te komen (binnen twee maanden).

Ik neem zelf geen scans af maar ik kan je wel doorverwijzen naar iemand die dit wel doet.

zyto

 

Hoe lang moet ik wachten tussen de scans?Omdat de Zytoscan je energieveld beïnvloed, is de eerste scan de meer accurate.Om de meest nauwkeurige resultaten te krijgen op latere scans moet je ten minste drie weken wachten voordat je voor de 2e  keer gescand word , hierdoor heeft het lichaam tijd heeft om te reageren op eventuele aanpassingen in suppletie. De gemiddelde cliënt kan worden afgetest om de 3-6 weken, hoewel veel gebruikers de voorkeur ongeveer eens per maand.

Is de scan veilig voor kinderen, zwangeren, mensen met pacemaker:Ja. Voor kinderen kan het moeilijk zijn om een ​​verbinding met de ZYTO hannd Cradle vast te houden. Je wilt ervoor zorgen dat het contact met de huid wordt gemaakt met alle zes contactpunten op de Hand Cradle. Als de hand van het kind niet alle contactpunten dekt, kun je beide handen van het kind te gebruiken of u kunt de Hand Cradle plaatsen op de buik van het kind. Het is ook veilig voor zwangere vrouwen, mensen met pacemakers of andere medische stukken.

Is de software en handcradle goedgekeurd door de FDA?Ja, de Hand Cradle werd door de FDA goedgekeurd als een Klasse II-medisch apparaat in 2011 voor het meten van galvanische huid reactie.

 

Disclaimer: De Zyto Compass stelt geen diagnose, maar kan als ondersteunend alternatief gebuikt worden. Ik ben geen arts en stel geen diagnose. Ik behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. Ook al zijn de oliën van Young Living veilig om te gebruiken, raad ik bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken.

 

Geef een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.